Om Terapihuset

forsideblog

Doris Knak startede som selvstændig Zoneterapeut i 1992.

Terapihuset fungerer i dag både som et behandlingssted, og et kursussted.

Det er et hus hvor der behandles og undervises med et holistisk menneskesyn. Der undervises i energiøvelser, meditation og bevisthedsudvikling. Der afholdes også foredrag om sund levevis. De forskellige behandlingsformer er samtaleterapi, zoneterapi, akupunktur, kranio-sakral terapi, organmassage, fysiurgisk massage,  tankefelts terapi og dybdeterapi.

Vi bestræber os på at hjælpe hver eneste klient med at finde de redskaber som lige netop passer til den enkelte, sådan at kroppen kan finde sin naturlige balance og regenerere sig selv. Derfor benytter jeg at de forskellige uddannelseskompetancer og via denne vej, når rundt om det ”hele menneske”. Jeg arbejder ud fra den betragtning at sind, krop, psyke og eksistens udgør en helhed. Prøver at gøre klienterne beviste om deres tanker, handlinger og følelsers indvirkning på kroppen – samt vigtigheden og betydning af sund kost og motion.

På klinikken har vi stor respekt for det etablerede system og sender mange klienter videre dertil, og vi håber at den tværfaglige behandling bliver et naturligt tilbud til den danske befolkning.

På klinikken har vi en høj faglighed. følger efteruddannelser og bliver superviseret inden for vores faggrupper.

På klinikken er vi RAB (Registreret Alternativ Behandler).  RAB er en garanti for at terapeuten har en grundig, solid og seriøs uddannelsesbaggrund i faget som lever op til godkendelse efter sundhedsstyrelsens bestemmelser og krav.
Det vil sige at der til zoneterapi og akupunktur ydes tilskud fra sygeforsikring ”danmark” hvis

  • Der er tale om en lægelig diagnose, stillet indenfor de seneste 12 mdr.
  • Der er tale om kroniske sygdomme
  • Lægehenvisning er IKKE nødvendig. 

 

logo hvidfacebookCopyright Terapihuset Lemvig
Høgevej 26, 7620 Lemvig
Doris Knak. Tlf.: 22 54 12 79

Adgang for medlemmer _

Log ind her